Azazel, podaj mi cenę na pw może sie uda coś załatwić
coś stuka ale nie zawieszenie....
Zwiń
X
-
coś stuka ale nie zawieszenie....
Problem jest tego typu, że gdy jadę po jakichś wybojach np. poprzecznie przez koleiny, coś z przodu wali niemiłosiernie. Odgłos podobny do wybitego sworznia wahacza no ale ten element wymieniłem ostatnio bo też dawał po uszach, z zawieszeniem jest wszystko ok, było sprawdzane. Ma ktoś pomysł??
-
-
U mnie przy rozwalonej poduszce, trzęsło silnikiem podczas uruchamiania. Stawiam raczej na gumy ;-)Hołdys Królem jestttt........
----------------------------------------
Octavia 1,9 TDI/ASV/110KM Drive
CB Johny II + Presidet ML-145
Komentarz
-
-
Sigma_74
zanim cokolwiek zrobisz pojedź na trzepaki, tam sie rozwiąże każdy twój problem i musi wyjśc ale podejrzewam
1. kielich amorka, wytłuczony i bije
2. poduszka silnika albo skrzyni
Komentarz
-
amortyzatory koleś sprawdzał na stacji; zajrzałem pod silnik i tam jest taka "łapa" po środku zamocowana do ramy i jak mocniej przyłozyłem to było jakieś stukniecie; Hubol, podobnie jak u ciebie od jakiegos czasu trzęsie silnikiem jak odpalam , ale jaos mi umknęło; czy wymiana poduszek to droga impreza?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Perezczy wymiana poduszek to droga impreza?Powered by Aligator
Komentarz
-
-
W drugim samochodzie tez mam padniętą poduchę. Ale to raczej początki. Objawia się to tak, że jadę na 1 biegu i dodaję gaz puszczam dodaję puszczam i słyszę taki stuk. W ASo stwierdzili ze to poducha.
Autorushttp://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Budowa mojego domku MURATORZE
----------------------------------------------------
Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm
Komentarz
-
Komentarz